Shufro d-Mardutho

programma-shufro D-Mardutho

Suryoyo SAT is dé Aramese volkszender met culturele actualiteiten, films, documentaires, geschiedenis, muziek en educatie. Daarnaast heeft Suryoyo SAT ook speciale programma’s rondom diverse thema´s. De programma Shufro d-Mardutho (Beauty of Culture) is daar een voorbeeld van.

Shufro d-Mardutho wordt twee keer per maand op Suryoyo SAT uitgezonden en duurt circa 35 minuten per uitzending. Deze programma wordt door Mashud Elia gepresenteerd in het Aramese taal.

Media en digitale informatie zijn volop in ons leven. Al deze onderwerpen hebben een groot effect op onze maatschappij en geven de identiteit aan onze maatschappij. Ze zijn een belangrijk maatschappelijk fundament.

Presentator Mashud gaat voor het programma op bezoek bij spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, sport, cultuur, politiek en media. Hij gaat op zoek naar bijzondere verhalen en kleurrijke anekdotes. Dat belooft al veel goeds.

Doelgroep is zowel jong als oud. Aan het einde van de uitzending worden de kijkers getrakteerd met Live muziek, dat door presentator Mashud Elia wordt verzorgd.