Reserveren

Het verlies van een dierbare verwerkt iedere betrokkene op zijn eigen manier. Een begrafenis video kan helpen bij het rouwproces en om het afscheid een goede plaats in de herinneringen te geven. Suryoyo Sat kan u hierbij helpen door de verantwoordelijkheid van de productie voor de video op zich te nemen.

Een waardige en memorabele levensloop van gebeurtenissen worden allemaal verwerkt tot een mooie herinneringsfilm met passende achtergrond muziek. Op basis van aangeleverde foto’s en video materiaal kan deze film ter nagedachtenis aan de overledene worden gemaakt. De beelden worden op USB-stick aangeleverd. Indien gewenst is het ook mogelijk om deze op Suryoyo Sat uit te zenden.

Wilt u reserveren dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Deze kunt u (digitaal) invullen en vervolgens mailen naar info@suryoyosat.nl. U kunt het ook ondertekend via de post versturen naar M.H. Tromplaan 50A, 7513 AB te Enschede.

Onze werkwijze
Bij het overlijden van een dierbare gebeurt er erg veel qua emotie, maar ook qua regelwerk. Wij ondersteunen en nemen graag werk voor u uit handen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 6 51963079 (Mashud Elia) of ons e-mailadres info@suryoyosat.nl