Doneren

Overweeg jij een donatie aan een goed doel? Aram Media Stichting SURYOYO SAT Nederland is financieel afhankelijk van haar donateurs. Dankzij de steun van donateurs heeft Suryoyo Sat de mogelijkheid om de stem van het Aramese volk te laten horen. Draagt u Suryoyo Sat een warm hart toe en wilt u ook donateur worden? Hieronder kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden.

Tevreden groep mensen die zaken doen

Waar worden donaties voor gebruikt?

De satellietzender Suryoyo Sat wil graag zoveel mogelijk kwalitatief hoogwaardige programma´s produceren, die de belangen van ons achterban zo goed mogelijk dienen. Wetenschap, geloof, kunst, taal en cultuur voor iedereen: van jong tot oud en van hooggeleerd tot zeer geïnteresseerd. Alle donaties dragen direct bij aan deze doelstellingen. Als Suryoyo Sat hebben we allerlei uitgaven die gedekt dienen te worden, waaronder maandelijkse huur en de aanschaf van nieuw apparatuur.

Hoe gaat doneren in zijn werk?

Suryoyo Sat is momenteel bezig met het verkrijgen van een ANBI-status, wat voor donateurs inhoudt dat giften over een periode van minimaal 5 jaar belasting aftrekbaar zijn. Suryoyo Sat kent vaste donateurs, die jaarlijks een donatie geven. U kunt uiteraard ook een eenmalige donatie doen – die zijn voor ons ook belangrijk. Elk vorm van steun is welkom.

Welke voordelen genieten vaste donateurs?

U ontvangt een korting op al onze evenementen. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor speciale gelegenheden en activiteiten die door Suryoyo Sat worden georganiseerd. Nieuwe donateurs krijgen ook een welkomstgeschenk.

Hoe meld ik me aan als vaste donateur?

U kunt het formulier hier downloaden. Deze kunt u (digitaal) invullen en vervolgens mailen naar info@suryoyosat.nl. U kunt het ook via de post versturen naar M.H. Tromplaan 50A, 7513 AB te Enschede. Na de eerste donatie zullen wij uw kopie ondertekenen en retourneren met het welkomstgeschenk. Uiteraard mag u indien gewenst het ingevulde formulier ook persoonlijk overhandigen aan een bestuurslid.

Wat is het IBAN-rekeningnummer?

De IBAN-rekeningnummer: NL43ABNA0438340167 ten name van Aram Media Stichting SURYOYO SAT Nederland te Enschede. Voor een donatie vanuit het buitenland heeft u ook de BIC/SWIFT-code nodig: ABNANL2A.

Heeft u nog vragen?

Wilt u doneren of heeft u algemene vragen? Neem dan contact op met het bestuur via: info@suryoyosat.nl.