Hufoyo (Begrafenis)

programma hufoyo

Een begrafenis
Het verlies van een dierbare verwerkt iedere betrokkene op zijn eigen manier. Een begrafenis video kan helpen bij het rouwproces en om het afscheid een goede plaats in de herinneringen te geven. Bij het herbeleven van de begrafenis zult u momenten terug zien die u even had gemist. Maar ook de mooie woorden tijdens de plechtigheid werkelijk te horen.

Begrafenis video (Pakket BASIC)
Voor mensen die niet aanwezig konden zijn tijdens de begrafenis helpt een video ook. Zij kunnen alsnog de beelden terug zien en afscheid nemen van hun dierbare. Tijdens de begrafenis leggen we de belangrijkste momenten vast op film om uiteindelijk een sfeervolle herinnering te creëren.

De gehele begrafenis plechtigheid wordt gefilmd inclusief de momenten er omheen. Zo wordt de samenkomst van de belangstellenden evenals de aankomst van kist gefilmd. Ook de condoleance op de begraafplaats er na wordt op gepaste wijze opgenomen.

Herinneringsfilm (Pakket DELUXE)
Een herinneringsfilm brengt de begrafenisdienst en het leven in beeld van diegene van wie er afscheid wordt genomen. Dit voor familie en vrienden. Een waardige en memorabele levensloop van gebeurtenissen worden allemaal verwerkt tot een mooie herinneringsfilm met passende achtergrond muziek. Op basis van aangeleverde foto’s en video materiaal kan deze film ter nagedachtenis aan de overledene worden gemaakt. De beelden worden op DVD of USB-stick aangeleverd. Indien gewenst is het ook mogelijk om deze op Suryoyo Sat uit te zenden.

Livestream
Kan niet iedereen aanwezig zijn bij de begrafenis van uw naaste? Met een livestream zijn vrienden en familie toch in staat de ceremonie bij te wonen. Indien gewenst kan Suryoyo Sat deze extra mogelijkheid ook aanbieden.

Onze werkwijze
Bij het overlijden van een dierbare gebeurt er erg veel qua emotie, maar ook qua regelwerk. Wij ondersteunen en nemen graag werk voor u uit handen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 6 51963079 (Mashud Elia) of ons e-mailadres info@suryoyosat.nl

Voor een reservering kunt u gebruik maken van van ons reserveringsformulier