Geldinzamelingsactie voor Leyla Goz is geslaagd

Leyla

Het nieuwe jaar 2023 is voor de 44-jarige ernstig zieke Leyla Goz positief en hoopgevend begonnen. De crowdfundingsactie voor Leyla heeft in de eerste week van 2023 al ruim 65.000 euro opgeleverd. Een prachtig bedrag! 

We zijn verheugd om u mede te delen dat de geldinzamelingsactie voor Leyla is geslaagd en daarom per direct is beëindigd. Het benodigde bedrag is behaald om in aanmerking te komen voor een behandeling in Mexico om te kunnen genezen van haar ziekte RRMS.

De voorbereidingen voor een behandeling zijn inmiddels al op gang gezet. Leyla zal begin maart van dit jaar naar Mexico vliegen om haar behandeling daar te laten starten.

Dankzij de grote steun en gebeden van de Aramese gemeenschap is deze grote wens nu uitgekomen. Dit heeft Leyla extra kracht en hoop gegeven voor een betere toekomst.

Leyla en haar familie willen iedereen ontzettend bedanken voor hun donaties en gebeden. Daarnaast willen zij ook Suryoyo Sat ontzettend bedanken voor hun grote inzet, betrokkenheid en steun aan Leyla.

Namens Suryoyo Sat zijn wij erg blij dat wij onze steentje hebben kunnen bijdragen om Leyla te helpen. Wij wensen haar veel sterkte en beterschap toe en hopen dat zij gauw weer samen met haar familie kan genieten van het leven.