KENNISMAKING: Pearls of Eden nieuwe sponsor (Habre) van Suryoyo Sat

Pearls of Eden info

Ondernemers die Suryoyo Sat willen steunen, kunnen dat op verschillende manieren doen. Een voorbeeld hiervan is om “Vrienden van Suryoyo Sat” te worden. Naast ondernemers kunnen ook particulieren “Vrienden” worden. Suryoyo Sat verplicht zich al het mogelijke te doen om de naam en/of het logo van de “Vrienden” zo duidelijk en professioneel mogelijk te presenteren.

Verheugd
De “Vrienden van Suryoyo Sat” dragen bij aan de ontwikkeling van de televisiezender. Hierdoor zullen meer mogelijkheden ontstaan om wereldwijd de gemeenschap te voorzien van interessante films, programma´s en actuele berichtgevingen. Het bestuur van Suryoyo Sat is erg verheugd om Pearls of Eden als nieuwe Vriend (Habre) van Suryoyo Sat te mogen verwelkomen.

Maak kennis met Mw. Basma Musa
Ik ben Basma Musa, de eigenaresse en gediplomeerde echoscopiste van Pearls of Eden. Zelf ben ik moeder van vier kinderen en weet daarom als geen ander hoe fijn het is om een kijkje te nemen bij je ongeboren kindje.

Met liefde & passie breng ik de baby in beeld en geef ik uitleg over wat er allemaal te zien is. Is het een jongetje of een meisje? Hoe ziet het er uit? Zijn oortjes? Haar neusje? Allemaal heel spannend, maar vooral heel bijzonder en speciaal!

Elke keer mag ik er weer volop van genieten en met een grote glimlach zorg ik ervoor dat je een hele mooie echo te zien krijgt.

Neem gerust uw kinderen, familie en vrienden mee. En geniet onder het genot van een kop koffie van de prachtige beelden en een unieke ervaring rijker.

Echo in huiselijke sfeer
Het krijgen van een kind is een speciale en unieke gebeurtenis in je leven. Daarom is het heel bijzonder om alvast kennis te maken met je ongeboren pareltje(s).

Een (pret) echo laten maken is een wonderlijk moment waar je ongetwijfeld al lang naar uitkijkt. Bij Pearls of Eden maken wij van deze gebeurtenis een onvergetelijke herinnering. Kom samen met familie en/of vrienden genieten van het prachtige kleine wondertje in een ontspannen en gezellige sfeer.

Techniek
Pearls of Eden maakt unieke levensechte 2D & 3D/4D echo’s van het ongeboren kindje. Deze techniek wordt Realistic view of ook wel HD-Live genoemd. Het is een manier om met speciale 3D/4D technieken in de baarmoeder te kijken en de baby te laten zien hoe deze op dat moment eruit ziet. Het baby’tje wordt als het ware met een zaklampje van alle kanten belicht, dat zorgt voor een levensechte beeld.

Bij Pearls of Eden maken wij van een echo een onvergetelijke herinnering. Kom samen met familie en/of vrienden genieten van het prachtige kleine wondertje in een ontspannen en gezellige sfeer.

Waarom kiezen voor Pearls of Eden?

  • Persoonlijke aandacht
  • Hoge kwaliteit 2D, 3D en 4D echo’s
  • Indien je kindje bij een geslachtsbepaling of 3/4D echo niet goed ligt, mag je altijd nog een keertje gratis terugkomen.
  • Het is mogelijk om familie, vrienden of kinderen mee te nemen.
  • Speelhoekje voor jonge kinderen
  • Geslachtsbepaling vanaf 14 weken
  • Prettige huiselijke setting
  • Beeldmateriaal en foto’s voor thuis

Bezoek ook de website van Pearls of Eden voor meer info:
www.pearlsofeden.nl