Voorbereidingen herdenking aartsbisschop Cicek in volle gang; ticketverkoop film gestart

ENSCHEDE – Op zondag 29 oktober 2023 is de 18-jarige herdenking van aartsbisschop Mor Julius Yeshu Cicek. Dit is een belangrijke en bijzondere dag voor onze Syrisch-orthodoxe kerk en gemeenschap. Er worden op deze dag wereldwijd in verschillende landen diverse projecten, bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd tijdens de herdenking van aartsbisschop Cicek.

Activiteiten
Momenteel is er voor de herdenking van Mor Julius Yeshu Cicek, komend weekend de volgende bijeenkomsten en programma´s bekend:

LIVE TAHRASTO UITZENDING OP SURYOYO SAT (zaterdag 28-10-2023)
Deze uitzending zal Live worden uitgezonden vanaf 20:00 uur op Suryoyo Sat vanuit de studio in Gütersloh. De uitzending gaat over Mor Julius Yeshu Cicek en de moderators tijdens deze avond zijn Suleyman Egoo (uit Zweden) en Nurcan Yilmaz (uit Nederland). Er zullen meerdere tafelgasten aanwezig zijn uit Nederland en Duitsland, die zullen vertellen over hun relatie en ervaring met aartsbisschop Cicek. Tijdens deze uitzending zal er ook indrukwekende beelden, muziek en meer vertoond worden.

KERKDIENST VOOR HERDENKING VAN AARTSBISSCHOP CICEK
Op zondag 29 oktober zal er vanaf 09:00 uur een kerkdienst gehouden worden in de Maria Kathedraal in de Mor Ephrem klooster. De herdenkingsdienst zal geleid worden door aartsbisschop Mor Polycarpus Augin Aydin, samen met de overige aanwezige kerkleiders.

PREMIÈRE FILM DOCUMENTAIRE: WARE HERDER
Wanneer: Zondag 29 oktober 2023 vanaf 15:30 uur (inloop) en 15:45 uur (start).
Waar: Bioscoop Kinepolis te Enschede (voorheen Cinestar).
Toegang: Alleen voor genodigden die op gastenlijst staan.
EXTRA: Er zijn maximaal 100 tickets voor de première beschikbaar gesteld voor verkoop. Dit is met grote uitzondering besloten, vanwege de grote vraag hiernaar.
VERTONING FILM DOCUMENTAIRE: WARE HERDER
Wanneer: Zondag 29 oktober 2023 vanaf 18:45 uur (inloop) en 19:00 uur (start).
Waar: Bioscoop Kinepolis te Enschede (voorheen Cinestar).
Toegang: Toegankelijk voor iederen met een geldig toegangskaart. De kosten van de toegangskaarten zijn € 12,50 uur (voorverkoop) en € 15,00 (aan de kassa).
ACTIE: 5 tickets halen, 4 betalen.

Wintertijd
De wintertijd gaat in in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober. De Live uitzending van zaterdagavond zal nog op de oude (huidige) tijd worden gehouden. De kerkdienst in het klooster en het vertonen van de film in de bioscoop Kinepolis zal met de nieuwe wintertijd, rekening gehouden moeten worden.

Contact
Voor reserveren van bioscoopkaarten of meer informatie kunt u contact opnemen met Gewargis Acis +31 (0)6 1413 8209 en Rima Lahdo +31 (0)6 1937 4041.

Uiteraard kunt u ook via e-mailadres info@suryoyosat.nl contact met ons opnemen.